Nieuws

Nieuwsarchief

kies een jaar

Klunder ontvangt Graydon award voor financieel gezond bedrijf

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”

Matthieu Kroon, Directeur/Eigenaar van Klunder Drachten: “Met trots hebben we de award in ontvangst genomen. De award geeft aan dat Klunder een financieel sterk bedrijf is. Dit hebben we mede te danken aan de intieme en veelal langdurige samenwerking met onze klanten.” 

Klik hier voor het persbericht.

Wij kijken terug op een succesvolle OpenHuis

Wij kijken terug op een succesvolle OpenHuis van afgelopen donderdag 29 maart!

Er was veel belangstelling voor ons Jubileum feest. Enkele honderden gasten van dichtbij en van ver zijn naar Klunder Drachten gekomen om deze mijlpaal gezamenlijk te vieren.

Namens het Klunder Drachten team en betrokken samenwerkings-fabrikanten onze dank voor uw komst en felicitaties, wij hebben ervan genoten.
Tevens dank voor de diverse bloemstukken en donaties aan het KWF Kankerbestrijding.

Hieronder een impressie van het OpenHuis.

"IJzerhandel nu ook deurenspecialist"

"De crisis in de bouw raakt honderden bouwbedrijven en ook de toeleveranciers in Friesland. Door ook andere markten aan te boren, weet ijzerwarengroothandel Klunder Drachten prima te overleven."

Klik hier voor het artikel uit het Friesch Dagblad.

 

Klunder bestaat 100 jaar!

Klunder Drachten staat voor 100 jaar kennis en ervaring in ijzerwaren, gereedschap en bouwbeslag en voor 20 jaar als specialist in montage van deuren en toegangstechniek met service & onderhoud.
Het gehele jubileumjaar door zijn er acties, maandelijkse traktaties in onze showroom. Donderdag 29 maart 2012 van 15:00 tot 21:00 uur hebben we Open Huis.

Klik hier voor het persbericht.