Nieuws

Nieuwsarchief

kies een jaar

Nieuwe website: Klunder introduceert De IJzerwarenspecialist en Uw Deurregisseur

DRACHTEN – Klunder in Drachten introduceert De IJzerwarenspecialist en Uw Deurregisseur. “We blijven doen waar we al meer dan 100 jaar goed in zijn, maar nu onder twee duidelijke namen: De IJzerwarenspecialist en Uw Deurregisseur”, vertelt een trotse directeur/eigenaar Matthieu Kroon.

Het familiebedrijf Klunder werd in 1912 opgericht door Jan Fokko Klunder. De oorspronkelijke ijzerhandel is de afgelopen eeuw flink gegroeid en uitgebreid. “Klunder is al decennia een begrip onder professionals in de bouw in Noord-Nederland. Door onze handige webshop kan nu ook heel Nederland bij ons terecht”, vertelt Kroon. “Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in ons unieke verkoopmagazijn met zelfbediening”.

“Klunder staat inmiddels ook al meer dan 20 jaar garant voor het beste advies én de beste levering en montage van deuren en toegangstechniek”, legt Kroon uit. “Uw Deurregisseur plaatst onder meer automatische deuren en toegangscontrole systemen bij grote zorginstellingen en roldeuren bij bedrijven en fabrieken. “Uw Deurregisseur van Klunder is actief in heel Nederland en verzorgt ook het onderhoud en reparatie en staat 24x7 klaar om de beste service te leveren”.

Bezoek ook eens onze showroom voor alle mogelijkheden op het gebied van deuren, sloten en deurbeslag of bezoek onze nieuwe website waar De IJzerwarenspecialist en Uw Deurregisseur van Klunder nog duidelijker en prominenter aanwezig zijn.