Nieuws

Nieuwsarchief

kies een jaar

Splitsing bedrijf in 2 sterke merken

De ingezette weg van Klunder in 2013 met de business unit structuur blijkt succesvol. 

Om de ontwikkeling en groei verder te stimuleren worden de twee business units per 1 januari 2019 'gepromoveerd' tot BV's.

Relaties worden medio december 2018 hierover geïnformeerd. De websites per BV zijn inmiddels al live.

Klunder De IJzerwarenspecialist B.V. staat voor meer dan 100 jaar kennis en ervaring in ijzerwaren, gereedschap en bouwbeslag. Deze BV presenteert zich op klunder.nl. Klik hier voor de bedrijfsgegevens.

Klunder Uw Deurregisseur B.V. staat voor meer dan 35 jaar advies en montage van deur- en toegangstechniek oplossingen met service en onderhoud. Deze BV presenteert zich op deurregisseur.nl. Klik hier voor de bedrijfsgegevens.

Noord Nederlandse ondernemers in China: JUNCTION on Tour goes quest for China!

Afgelopen week ben ik met 12 ondernemers in China geweest voor onder andere een bezoek aan e-commerce gigant Alibaba.com. Doel van deze reis was het beter begrijpen van de Chinese cultuur en leren van e-commerce in China en dat is gelukt! Een geweldige en inspirerende ervaring!

Lees meer over deze reis in het artikel op Groninger Internet Courant.

Ook in China was ons bezoek aan Alibaba in het nieuws, op het tech gedeelte van de Chinese 'nu.nl' (China.com) kunt je het allemaal nog even nalezen :-)

Wil je meer informatie over deze reis? Kijk op www.questforChina.nl of volg ons op Twitter via @questforchina #qfc18

Speciale dank aan de initiatiefnemers Sander Renkema en Herwich Smits van Junction en de organisatie Haskia Kramer van Internoord Travel Groningen en Marion Tjin-Tham-Sjin van Splendid China.