Brandwerend

In een huis of gebouw voelt u zich pas echt thuis en veilig als er goed is nagedacht over brandveiligheid. Klunder denkt graag met u mee over de verschillende mogelijkheden om een pand zo optimaal mogelijk te weren tegen brand.

Brandwerend materiaal

De IJzerwarenspecialist van Klunder adviseert u graag over het gebruik van brandwerende materialen. Ook vindt u in ons magazijn en in de webshop andere handige materialen, zoals een brandwerende kluis, brandblussers en rookmelders. Denk ook aan een schuimstrip voor de deurnaald, waarmee ruimtes goed worden afgesloten in geval van brand.

Deur open, deur dicht

Uw Deurregisseur van Klunder bespreekt graag alle mogelijkheden voor het brandveilig maken van uw pand. We kijken onder meer naar de beste oplossingen voor compartimentering, noodbreekglaasjes, vluchtwegen en welke deur juist open moet gaan en welke dicht. We werken hierin samen met de partij die de brandveiligheid verzorgd, zodat een schuifdeur bijvoorbeeld direct wordt gekoppeld op een brandmeldcentrale. Het is altijd maatwerk, want veiligheid staat voorop.