Levensloopbestendig wonen

Ouderen en mindervaliden blijven steeds langer thuis wonen en kiezen minder snel voor een aanleunwoning of een verzorgingscentrum. Om woningen levensloopbestendig te maken, zijn er veel aanpassingen nodig. Klunder helpt u daar graag bij.

Van klein tot groot

De IJzerwarenspecialist helpt u graag bij het uitkiezen van alle juiste producten om een woning zo levensloopbestendig mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan drempelhulpen om makkelijker het huis binnen te komen. Aan de kleintjes is ook gedacht: De IJzerwarenspecialist heeft kinderbeveiligers, om de jongste gezinsleden zo goed mogelijk te beschermen.

Automatische deuren

Uw Deurregisseur helpt u graag bij grotere aanpassingen in een woning of zorginstelling. Bespreek de mogelijkheden van automatische deuren, die bijvoorbeeld vanzelf open gaan als iemand met een rollator eraan komt lopen. Ook passen we deuren aan zodat ze bediend kunnen worden vanuit een elektrische rolstoel. Afhankelijk van de wens, creëren we de beste oplossing. Neem gerust vrijblijvend contact op met Uw Deurregisseur, een GEZE- en DORMA-gecertificeerd partner.