Luchtdicht bouwen

Duurzaamheid en energiebesparing zijn belangrijke thema’s in de bouw. Een erkend passiefhuis wordt verwarmd door passieve warmtebronnen, zoals de zon en de bewoners. Om de warmte van die passieve bronnen binnen te houden, is het van belang dat het gebouw goed geïsoleerd is en goede kierdichtheid heeft. Luchtdicht bouwen is daarbij belangrijk, want waar lucht lekt, lekt ook warmte.

Voor al uw afdichtingen

Om lekkage te voorkomen, heeft De IJzerwarenspecialist al het materiaal om goed af te dichten. Denk bijvoorbeeld aan speciale kit en schroeven voor een kozijn. We helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste producten. De toepassing is hierbij het uitgangspunt.

Advies voor nieuwbouw

Uw Deurregisseur adviseert aannemers en architecten over de beste oplossingen voor deuren in een passiefhuis. Een projectadviseur kijkt graag met u mee op de bouwplaats om ter plekke advies te geven over wat technisch mogelijk is. Want een deur moet er niet alleen mooi uit zien, maar de inbouw-details moeten ook kloppen. Uw Deurregisseur staat voor u klaar, in elke fase van de bouw.