Reparatie

Klunder begrijpt hoe vervelend kapotte machines of toegangssystemen zijn. We staan dan ook altijd voor u klaar om snel een passende oplossing te vinden. Dit kan in geval van nood ook in het weekend of midden in de nacht. Bespreek de mogelijkheden met Uw Deurregisseur of De IJzerwarenspecialist.

Met snoer en stekker

De IJzerwarenspecialist is als partner gecertificeerd om elektrisch gereedschap dat we verkopen, ook te repareren. Zo hoort u snel of uw apparaat gerepareerd kan worden of onder de garantie wordt opgestuurd of vervangen. De IJzerwarenspecialist is VCA*-gecertificeerd en volgt regelmatig trainingen en cursussen en is dan ook een Kenteq-erkend leerbedrijf.

Sloten en deuren

Uw Deurregisseur levert en monteert niet alleen garagedeuren en entreedeuren, maar verzorgt ook de reparatie. Ook als uw deur niet door ons is geleverd, kunt u altijd terecht voor reparatie. Is er bijvoorbeeld ingebroken, dan komen we snel langs om de deur af te sluiten en te repareren. Als reparatie niet meer mogelijk is, adviseren we u graag over een vervangende deur. Ook elektronische deuren en sloten en de toegangscontrole neemt Uw Deurregisseur onder handen. We zijn dan ook onder meer erkend partner van Abloy en Hörmann.