Stofvrij werken

Stofvrij werken wordt van steeds groter belang in de bouw, nu de gevolgen van fijnstof duidelijker worden. Om uzelf tijdens het werk en de omgeving te beschermen, heeft Klunder de beste spullen. Bestel ze eenvoudig in de webshop of kom langs en laat u adviseren. Ons personeel staat u graag te woord om voor elke klus het beste product uit te zoeken.

Maskers en brillen

De IJzerwarenspecialist heeft diverse PBM, zoals stofmaskers en veiligheidsbrillen. We adviseren u graag over welk masker en filter geschikt is voor uw klus. Op verzoek geven we bij u op de zaak een Toolboxtraining over stofvrij werken. Zo leert u en uw collega’s hoe u het veiligste te werk gaat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Stofzuigers

In de bouw moet u aan verschillende regels voldoen. Zo mag er geen zichtbaar stof vrijkomen en mag gruis niet op de grond vallen. De IJzerwarenspecialist adviseert u graag over boormachines met geïntegreerde stofzuigers en een TNO-certificaat. Uitgangspunt is de toepassing, aan de hand daarvan worden de beste machines en types besproken. Zo voorkomt u dat een project na controle wordt stilgelegd en vertraging oploopt.