Verkoopmagazijn

De IJzerwarenspecialist heeft een uniek verkoopmagazijn met zelfbediening. Zo hoeft u nooit meer te wachten bij een verkoopbalie. U kunt zelf eenvoudig en snel de producten pakken die u nodig heeft.

De IJzerwarenspecialist staat voor u klaar om u te adviseren over het materiaal en uitleg te geven over machines en producten. Twijfelt u over de aanpak van een klus? Deel het gerust met ons. We denken graag mee en geven u eerlijk en betrouwbaar advies.

Verkoopmagazijn

Lees ook onderstaande artikel over het unieke verkoopmagazijn.

 

DE KLINK

Een gebouw is pas af met een mooie deurklink. Bij De Klink, de speciale shop-in-shop van De IJzerwarenspecialist kunnen professionals, instellingen en particulieren terecht voor het beste advies over deurklinken in alle kleuren en materialen. U vindt er het meest uitgebreide assortiment deurbeslag van Noord-Nederland.

Kies een strak roestvrijstalen design, ga juist voor een authentieke, landelijke look of neem een mooie deurkruk van messing. Bij De Klink adviseren we u graag over alle mogelijkheden.

Afhaalkluis

Goederen afhalen wanneer u dat wilt? Klunder heeft een afhaalkluis ter beschikking voor 24x7 afhalen van uw bestelling. Voor meer informatie over de mogelijkheden klik hier.

Logistieke diensten

Klunder biedt naast het zelf afhalen bij het verkoopmagazijn diverse logestieke diensten om uw bestelde produkten just in time beschikbaar te stellen.

Klunder bezorgt dagelijks met eigen vrachtwagen bestellingen in de regio Friesland. Bestellingen daarbuiten worden bezorgd door een vervoerder.

Voor spoedjes biedt Klunder de mogelijkheid uw bestelling te bezorgen met onze eigen sneldienst, vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

BouwTainer

Een tijdelijk mobiel magazijn nodig? De IJzerwarenspecialist biedt u gratis een BouwTainer in bruikleen aan. U betaalt alleen het materiaal waarmee de BouwTainer gevuld wordt en het transport van en naar de bouwplaats. De container is ingericht met stellingen en het gewenste materiaal en optioneel uitgerust met een 230V 50Hz stroomaansluiting (toevoer CEE-stekker), wandcontactdoos (voor eventuele verwarming), lichtschakelaar en verlichting. Wij geven u de sleutel en u gaat met het materiaal aan de slag. Via onze webshop of telefonisch via de verkoopbinnendienst kunt u extra materiaal eenvoudig bijbestellen en loopt uw project geen onnodige vertraging op. Heeft u minstens een half jaar een BouwTainer nodig? Neem dan vrijblijvend contact op.